មន្ទីរពិសោធន៍ស្រាវជ្រាវ (REL)

ក្រុម R&D របស់យើងដឹកនាំផ្នែកវិទ្យាសាស្ត្រ និងបច្ចេកវិទ្យាអាហារ ដោយចាប់ដៃគូជាមួយអតិថិជនដើម្បីបង្កើតផលិតផលម្ហូបអាហារប្រកបដោយភាពច្នៃប្រឌិតដែលស្របតាមតម្រូវការអ្នកប្រើប្រាស់ និងស្តង់ដារបទប្បញ្ញត្តិ។ សេវាកម្មរបស់យើងរួមមាន:

  • ការអភិវឌ្ឍន៍ផលិតផល៖ ណែនាំអ្នកពីគំនិតទៅជាពាណិជ្ជកម្ម ធានាបាននូវដំណើរនៃការអភិវឌ្ឍន៍ផលិតផលគ្មានថ្នេរ។

  • ការបង្កើនប្រសិទ្ធភាពគ្រឿងផ្សំ៖ ជួយក្នុងការជ្រើសរើសគ្រឿងផ្សំដែលល្អបំផុត ដើម្បីកែលម្អគុណភាពផលិតផល រសជាតិ និងតម្លៃអាហារូបត្ថម្ភ។

  • ការបង្កើនប្រសិទ្ធភាពដំណើរការ៖ ការវិភាគដំណើរការផលិតកម្មដើម្បីកំណត់តំបន់ដើម្បីបង្កើនប្រសិទ្ធភាព និងការសន្សំថ្លៃដើម។

  • ការពង្រីកជីវិតធ្នើ៖ ការប្រើប្រាស់វិធីសាស្រ្តកម្រិតខ្ពស់ដើម្បីពង្រីកអាយុកាលធ្នើរបស់ផលិតផលដោយមិនប៉ះពាល់ដល់គុណភាព។

  • ការវាយតម្លៃតាមអារម្មណ៍៖ ធ្វើតេស្តដើម្បីវាយតម្លៃរសជាតិ វាយនភាព និងក្លិនក្រអូបនៃផលិតផលរបស់អ្នកសម្រាប់ការទាក់ទាញអ្នកប្រើប្រាស់ដ៏ប្រសើរបំផុត។